Anmeldelse på hjemmesiden http://www.krimi-cirklen.dk/index.php/forlag-k-t/mellemgaard
 
BØRGE THOMSEN: EN SKUDSIKKER PLAN. 358 Sider. Kr.
Debutanten Børge Thomsen starter lige på og hårdt. Det sker da den 6-årige Ida spørger sin mor om hun må gå ind og lege med naboens 7-årige Sofie. Da Ida hurtigt kommer ud er hun oversmurt med blod og hun forklarer de alle sammen er dumme. De ligger bare og bløder og Anders sidder med et stort gevær i hånden!
Og ganske rigtigt sidder bankmanden Anders i sit hjem med en AK-47 i hånden, omgivet af blod og ligene af sin kone og sine to døtre.
Anders’ jalousi er velkendt af alle, og politiet behandler sagen som et et tragisk familiedrama.
Anders fængsles og placeres sammen med hardcore kriminelle fra rockermiljøet. Men imidlertid iværksætter nogle af hans rigtige gode venner, Karen og Dennis, deres egen efterforskning. De er helt overbevidst om Anders uskyld. For at bevise, at Anders er uskyldighed, bliver der efterhånden udrulles en mærkelig historie, som rækker langt ud over landets grænser. Til sidst går Anders’ sag om. Men de voldsomme begivenheder har sat sine deres spor på ham. Langsomt, men sikkert begynder Anders sin rejse tilbage mod livet og lykken og drømmen om et nyt liv, som han håber at finde i Irland sammen med den cirka 10 år yngre kvinde Ave. Skal det lykkes ham – eller bliver han indhentet af fortiden?
Den Skudsikker Plan starter fint. Men må siges og bliver lidt for spidsfindig til sidst. Den kan dog godt læses for sin spændings skyld.
Finn Hansen.

En standard-side

 Anders drømmebillede med et twist.